Intretinere Gradina

Servicii sezoniere pentru intretinere gradini si spatii verzi, lucrari pentru pregatire grupuri de plante pentru sezonul rece cat si dezbilonarea plantelor primavara, plantare si inlocuire plante si flori in gradina.

Foto Intretinere spatii verzi gazon

Intretinere spatii verzi si plante de gradina cu un maxim de profesionalism, incepand cu udarea gazonului si pana la intretinerea lacurilor sau curatarea aleilor si intretinerea sistemului de iluminare, Servicii Bistritene va sta la dispozitie cu servicii de intretinere pentru gradina.


» despre Intretinere spatii verzi

Amenajare gradina foto

Compania Servicii Bistritene va ofera servicii profesionale de amenajare gradina, intretinere plante, amenajare spatii verzi in zone rezidentiale si comerciale, proiectare si amenajare gradini cat si infiintare de spatiu verde...


» despre Amenajare gradina

Intretinere gazon gradina si curte

Tundere, aplicare de fertilizanti, ierbicidari, completarea golurilor sunt numai cateva dintre lucrarile de intretinere gazon pe care Servicii Bistritene le realizeaza pentru gradina si curtea Dumneavoastra.


» despre Intretinere gazon

Plante de apartament amenajare casa

Plantele de interior ne pot oferi posibilitati nelimitate pentru amenajarea apartamentului in care locuim, posibilitati limitate numai de imaginatia noastra pentru a crea o locuinta care sa fie o oaza de liniste de relaxare.


» despre plantele de apartament

Amenajare spatii verzi si gradini

Servicii Bistritene va pune la dispozitie servicii prompte si profesionale de amenajari spatii verzi, proiectare si realizare gradini, arhitectura peisagistica 3d, amenajari lacuri si cascade, cursuri de apa, sisteme de irigatii si montare de gazon...


» despre Amenajari spatii verzi

Beneficiile scoartei si mulciului de pin

De ce avem nevoie de scoarta si mulch-ul de pin? Care sunt beneficiile scoartei de pin si la ce ne folosesc aceste beneficii? De unde putem achizitiona aceasta scoarta de pin pentru gardina?


»

Sisteme de irigatie gradina intretinere

Pentru o gradina mereu verde, inflorita si plina de viata plantele au nevoie de o cantitate de apa suplimentara care poate fi dozata cu ajutorul sistemelor de irigatie cu asperoare pentru gazon si prin picurare pentru celelalte tipuri de plante.


» despre Intretinere sisteme de irigatie si iluminat

Irigare prin picurare sisteme de irigatie

Irigarea prin picurare, o metoda simpla, eficienta si economica pentru asigurarea apei de care au nevoie plantele ornamentale, pentru buna lor crestere si dezvoltare.


» detalii irigare prin picurare

Intretinere arbori gradina

Servicii Bistritene executa lucrari complete de intretinere arbori si arbusti in gradina si spatii verzi, cat si lucrari de taiere, tratamente , fertilizare sau sapaturi de afanare a solului pentru arbori si arbusti in gradina si spatii verzi.


» despre Intretinere arbori si arbusti

Amenajare interioare spatii verzi

Va propunem o gama variata de amenajari florale pentru gradina si interior, pentru ocazii speciale sau pentru viata de zi cu zi,proiectare peisagistica intretinere plante ornamentale pentru ca spatiul Dumneavoastra sa fie ideal


» despre Amenajari interioare spatii verzi

Magazin de plante pentru Intretinere Gradina

Full season

Full season pentru sanatatea gazonului

Full season este un ingrasamant mineral care se aplica o data pe an eliberand treptat nutrientii necesari gazonului timp de 8-9 luni oferindu-i o crestere uniforma si un sistem radicula bine dezvoltat.

 


Pret total cu tva inclus : 305.00 Ron
» detalii despre full season

Vas Italia

Vasul Italia gazda pentru flori

Vasul Italia este un vas construit din praf alb de marmura cu gravuri pe sufrafata sa care ii ridica valoarea ornamentala. Impreuna cu coloana Roma va fi o piesa foarte decorativa in gradina dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 300.00 Ron
» despre vasul Italia

Vas Venetia

Vas Venetia vas pentru flori

Vasul Venetia este un vas de dimensiuni mai mici dar cu o valoare decorativa ridicata prin gravurile de diferite forme dand un aspect placut gradini, terasei, balconului, putand fii amplasat si pe coloane ornamentale.


Pret total cu tva inclus : 300.00 Ron
» despre vasul Venetia

Vas Roma

Vas Roma vas pentru flori si arbusti

Vasul pentru flori Roma este un vas de dimensiuni mai mari confectionat din praf alb de marmura care prin maiestria si decorul lui va pune in evidenta gradina dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 750.00 Ron
» despre vasul Roma

Ghiveci Lebada

Ghiveci pentru flori in forma de lebada

Vasul pentru flori in forma de lebada este o piesa decorativa in gradina dumneavoastra care va atrage atentia prin frumusetea ei.


Pret total cu tva inclus : 300.00 Ron
» despre ghiveciul Lebada

Tub irigare Aqua-Traxx

Tub Aqua-Traxx irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 742.95 Ron
» Despre tubul Aqua-Traxx

Tub irigare T-Tape

Tub T-Tape irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 747.50 Ron
» Despre tubul T-Tape

Compost natural din scoarta de conifere

Imagine scoarta de conifere compost natural

Compostul natural din scoarta de conifereeste un ingrasamant care  se recomanda a fi folosit in cultura afinului si la plantele acidofile din gardina si aparament.


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» despre Compost natural din scoarta de conifere

Agrotextil

Imagine folie tesatura rafie neagra agrotextil mulci

Agrotextilul este o folie neagra de plietilena (tesatura de rafie) folosita la mulcire, pentru prevenirea imburuienarii solului si mentinerea curata a recoltelor de capsuni, afine etc.


Pret total cu tva inclus : 373.73 Ron
» detalii despre Agrotextil

Mulci portocaliu din lemn

Mulci din lemn natural de culoare portocalie

Mulci portocaliu de o calitate foarte buna  produs din lemn  folosit la amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Produce un puternic contrast optic cu plantele si ornamentele din gradina.


Pret total cu tva inclus : 27.00 Ron
» detalii mulci portocaliu

Mulci galben din lemn

Mulci din lemn natural de culoare galbena

Mulci galben de foarte buna calitate produs din lemn natural pentru amenajarea gradinii  si a  spatiilor verzi. Ofera un contrast unic pentru amenajari si protectie pentru plantele din gradina. Aduce un aport de substante nutritive prin descompunere.


Pret total cu tva inclus : 27.00 Ron
» detalii mulci galben

Plante Perene

Catalog Plante perene

Plante perene ideale pentru a fi plantate in gradina si pentru decorarea stancariilor, nu necesita replantare anuala si nu necesita lucrari de intretinere speciale


Pret total cu tva inclus : 7.00 Ron
» detalii Plante Perene

Philadelphus - Iasomie

Philadelphus - iasomie flori parfumate

Tufele de iasomie ne pot incanta cu mirosul lor puternic, asemanator cu al florilor de portocal combinat cu cel al florilor de iasomie cataratoare. Plantele de iasomie nu ar trebui sa lipseasca din nici o gradina.


Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron
» detalii Philadelphus - Iasomie

Mahonia Aquifolium

Mahonia Aquifolium - arbust decorativ

Mahonia aquifolium constituie o pata de culoare in gradina, deoarece frunzele sale raman pe ramuri toata durata anului iar frunzele mahoniei se coloreaza in rosu inchis in sezonul rece.Arbustul de Mahonia aquifolium are si proprietati curative, din ea extragandu-se diversi compusi utilizati in scop medicinal.


Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron
» detalii Mahonia Aquifolium

Mulci maro din lemn

Mulci din lemn natural de culoare maro

Mulci maro de foarte buna calitate produs din lemn natural pentru amenajare gradina si spatii verzi. Ofera un contrast unic pentru amenajari si protectie pentru plantele din gradina


Pret total cu tva inclus : 27.00 Ron
» detalii mulci maro

Lavanda

Imagine Lavanda planta aromatica

O planta aromatica foarte cunoscuta Lavanda este un semiarbust ce prefera soluri lutoase, are flori mici de culoare mov si este inflorita din luna Iunie pana in Luna Septembrie. Lavanda este cel mai bine valorificata decorativ in grupuri de 3-4 exemplare.


Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron
» detalii planta aromatica Lavanda

Magnolia

Imagini Magnolie Gradina

Cu perioada de inflorire primavara devreme in luna aprilie, Magnolia este printre cele mai apreciati arbusti foiosi decorativi utilizati in amenajari gradini, ce poate creste pana la 10 m inaltime cu flori foarte frumoase si placut parfumate


Pret total cu tva inclus : 150.00 Ron
» detalii arbore Magnolia

Pomul de Aur

Pomul de aur Aucuba Japonica

Aucuba Japonica , denumit si Pomul de Aur este un arbust decorativ prin frunze si fructe care in iernile blande isi pastreaza frunzele pe perioada iernii, atinge maxim 2.4 metri inaltime putand fii utilizat in amenjari atat singur cat si in grupuri de plante


Pret total cu tva inclus : 73.00 Ron
» detalii planta Pomul de Aur

Liliac

Foto liliac planta ornamentala

Una dintre cele mai frumoase si parfumate plante decorative in gradina, planta de liliac este recunoscut dupa florile sale care apar in lunile mai-iunie de diferite culori. Planta de liliac creste pana la 7 m inaltime


Pret total cu tva inclus : 55.00 Ron
» detalii arbust decorativ Liliac

Weigela

Planta Ornamentala Gradina Weigela

Arbust foios ce infloreste in lunile mai - iunie cu in culoarea rosie, roz, alb sau galben planta ornamentala Weigela prefera zona insorita si este folosita si pentru decoratiuni prin frunze


Pret total cu tva inclus : 27.50 Ron
» detalii plante Wigela

Spirea

Spiraea planta ornamentala

Cele 100 de specii si varietati de Spirea pot fi utilizate in aproape toate tipurile de amenajari de gradina pe care doriti sa o realizati. Din punct de vedere ornamental plantele de spirea infloresc in totalitate ceea ce ofera un efect decorativ special


Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron
» detalii arbust Spiraea

Caprifoi

Caprifoi amenajare gradina

Planta de caprifoi se foloseste in special pentru pergole si spaliere avand o puternica tendita de catarare pe diverse elemente ornamentale din gradina, avand flori de culoare alb-galbui cu un parfum foarte placut


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii Caprifoi - Mana Maicii Domnului

Jneapan

Jneapan amenajare gradina

Pinus mugo  ( sau jneapan in denumire populara) creste de maxim 1.5 metri la maturitate si este un excelent conifer pentru amenajarea de gradini pentru stancarii, pe marginea bordurilor.


Pret total cu tva inclus : 30.00 Ron
» detalii conifer Jneapan

Cornul

Cornul amenajare gradina

Cornul este o planta decorativa utilizata in amenajare gradini atat prin frunze cat si prin coaja ramurilor ( de culoare rosie, verde sau galmena) nepretentioasa la soare sau umiditate


Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron
» detalii arbust foios Corn

Ploaia de aur

Forsythia planta decorativa Ploaia de aur

Arbust puternic decorativ ce infloreste in luna aprilie, Ploaia de aur infloreste cu flori galbene aurii inainte de infrunzire si este o planta rezistenta la seceta si praful din orase.


Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron
» detalii arbust Ploaia de aur

Merisor Cimisir (buxus)

Merisor Cimisir arbust

Arbust mic cu frunze persistente , Buxus Sempervivens ( Merisor , Cimisir ) poate capata forme ornamentale interesante prin tundere. Infloreste intre lunile Mai si Septembrie avand flori de culoare galbena.


Pret total cu tva inclus : 9.00 Ron
» detalii Buxus Sempervivens - Merisor

Luleaua Turcului - Trimbita

Luleaua Turcului Flori Ornamentale

Planta cataratoare, Luleaua Turcului, are  flori portocalii sau rosii folosita pentru ornamentare ziduri coloane sau garduri, recomandata si pentru realizarea pergolelor.


Pret total cu tva inclus : 40.00 Ron
» detalii Luleaua Turcului

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic

comanda telefonic

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Raspunsuri & intrebari Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist