Infiintare Spatii Verzi

Servicii de infiintare spatii verzi si realizare gradini in zone rezidentiale si nou construite, infiintare si plantare de plante si flori in gradini, realizare elemente de relief artificial in gradini si spatii verzi

Amenajare spatii verzi si gradini

Servicii Bistritene va pune la dispozitie servicii prompte si profesionale de amenajari spatii verzi, proiectare si realizare gradini, arhitectura peisagistica 3d, amenajari lacuri si cascade, cursuri de apa, sisteme de irigatii si montare de gazon...


» despre Amenajari spatii verzi

Lacuri si cascade artificale gradina

Proiectam si amenajam lacuri si cascade, ape curgatoare artificiale, infinntare cursuri de apa artificiale in gradini rezidentiale cat si spatii verzi sau showroom, cu alte cuvinte va construim un relief artificial acasa la Dumneavoastra.


» despre Cascade si lacuri artificiale

Flori de vara gradina

Va prezentam florile de vara cele mai des utilizate in amenajarea gradinilor, spatiilor verzi care se pot utiliza cu succes si in jardiniere si vase ornamentale.


» despre Flori de vara

Beneficiile scoartei si mulciului de pin

De ce avem nevoie de scoarta si mulch-ul de pin? Care sunt beneficiile scoartei de pin si la ce ne folosesc aceste beneficii? De unde putem achizitiona aceasta scoarta de pin pentru gardina?


»

Decorare gradina amenajare

Oferta amenajare gradina, decoratiuni si ornamente pentru gradina pentru a oferi un aspect practic gradinii pe langa cel estetic: foisoare, locuri de odihna, loc pentru servirea mesei cat si locuri de joaca pentru copii.


» detalii Decoratiuni si amenajari gradina

Amenajari gradini

Care sunt pasii necesari pentru a da viata unei gradini unice intr-o gradina plina de ierburi. De ce este nevoie sa apelam la un sfaturile si ajutorul unor profesionisti in amenajari de gradini. Care sunt cele mai importante etape pentru realizarea unei gradini unice si speciale.


» detalii amenajari gradini

Utilizare mulch socarta pin in gradina

Cum se pune scoarta de pin in gradina? Dimensiunile scoartei si mulch-ului de pin si utilizarea lor.


»

Imagini plantare grupuri de plante

Pentru un efect cromatic deosebit in gradina grupurile de plante creaza un element ornamental care scoate in evidenta fiecare floare si culoare care exista in gradina


» despre Plantare grupuri de plante

Folie pentru sere si solarii

Cu ce folii de polietilena sunmt acoperite constructiile horticole? Ce caracteristici fizice si chimice au foliile de acoperire a serelor, solariilor si tunelelor.


» despre Folii pentru sere si solarii

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Magazin de plante pentru Infiintare Spatii Verzi

Full season

Full season pentru sanatatea gazonului

Full season este un ingrasamant mineral care se aplica o data pe an eliberand treptat nutrientii necesari gazonului timp de 8-9 luni oferindu-i o crestere uniforma si un sistem radicula bine dezvoltat.

 


Pret total cu tva inclus : 305.00 Ron
» detalii despre full season

Vas Italia

Vasul Italia gazda pentru flori

Vasul Italia este un vas construit din praf alb de marmura cu gravuri pe sufrafata sa care ii ridica valoarea ornamentala. Impreuna cu coloana Roma va fi o piesa foarte decorativa in gradina dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 300.00 Ron
» despre vasul Italia

Vas Venetia

Vas Venetia vas pentru flori

Vasul Venetia este un vas de dimensiuni mai mici dar cu o valoare decorativa ridicata prin gravurile de diferite forme dand un aspect placut gradini, terasei, balconului, putand fii amplasat si pe coloane ornamentale.


Pret total cu tva inclus : 300.00 Ron
» despre vasul Venetia

Vas Roma

Vas Roma vas pentru flori si arbusti

Vasul pentru flori Roma este un vas de dimensiuni mai mari confectionat din praf alb de marmura care prin maiestria si decorul lui va pune in evidenta gradina dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 750.00 Ron
» despre vasul Roma

Ghiveci Lebada

Ghiveci pentru flori in forma de lebada

Vasul pentru flori in forma de lebada este o piesa decorativa in gradina dumneavoastra care va atrage atentia prin frumusetea ei.


Pret total cu tva inclus : 300.00 Ron
» despre ghiveciul Lebada

Tub irigare Aqua-Traxx

Tub Aqua-Traxx irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 742.95 Ron
» Despre tubul Aqua-Traxx

Tub irigare T-Tape

Tub T-Tape irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 747.50 Ron
» Despre tubul T-Tape

Ulm de Turkestan

Ulmul de Turkestan- garduri vii

Ulmul de Turkestan este o planta perena cu frunzele cazatoare care se preteaza la formarea gardurilor vii, avand o crestere anuala de 1-2 m si cu cerinte modeste fata de factorii de mediu.


Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron
» detalii Ulmus pumila celer- Ulmul de Turkestan

Agrotextil

Imagine folie tesatura rafie neagra agrotextil mulci

Agrotextilul este o folie neagra de plietilena (tesatura de rafie) folosita la mulcire, pentru prevenirea imburuienarii solului si mentinerea curata a recoltelor de capsuni, afine etc.


Pret total cu tva inclus : 373.73 Ron
» detalii despre Agrotextil

Mranita

Mranita pentru imbunatatirea solului

Mranita, bioingrasamant obtinut prin fermentarea indelungata a balegarului. Se utilizeaza ca si compus de baza in formarea amestecului de substrat nutritiv al plantelor.


Pret total cu tva inclus : 20.00 Ron
» detalii despre Mranita

Liliac de vara

Liliac de vara arbust ornamental Buddleia davidii

Liliacul de vara este un arbust foios ornamental care decoreaza prin florile sale de diferite culori, in functie de cultivar. Arbustul se preteaza la plantarea pentru garduri vii.


Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron
» detalii despre Liliac de vara

Catalpa

Catalpa arbore cu flori spectaculoasa

Catalpa este un arbore foios decorativ prin frunzele sale mari si prin florile albe patate cu rosu si dungate cu galben. Sunt arbori pretentiosi la factorii lumina, caldura si umiditate.


Pret total cu tva inclus : 125.00 Ron
» detalii despre Catalpa

Tei argintiu

Planta melifera tei argintiu

Teiul argintiu este un arbore melifer foarte apreciat de peisagisti pentru portul sau elegant, pentru florile sale parfumate si pentru frunzele care toamna devin galbene aurii.


Pret total cu tva inclus : 20.00 Ron
» detalii Tei argintiu

Iedera - Hedera Helix

Iedera pentru amenajare gradina

Hedera helix este o planta cataratoare care acopera foarte bine zidurile deteriorate sau gardurile, avantajul ei fiind acela ca frunzele sale raman pe lastari si in timpul iernii.


Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron
» detalii Iedera - Hedera Helix

Mahonia Aquifolium

Mahonia Aquifolium - arbust decorativ

Mahonia aquifolium constituie o pata de culoare in gradina, deoarece frunzele sale raman pe ramuri toata durata anului iar frunzele mahoniei se coloreaza in rosu inchis in sezonul rece.Arbustul de Mahonia aquifolium are si proprietati curative, din ea extragandu-se diversi compusi utilizati in scop medicinal.


Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron
» detalii Mahonia Aquifolium

Zmeur

Zmeur-arbust fructifer

Zmeurul se  planteaza in gradini, in spatii special destinate arbustilor fructiferi si nu se combina cu arbusti ornamentali. Acest arbust se cultiva pentru  fructelor sale- zmeura, deoarece aceasta este foarte aromata si are si proprietati medicinale- astringente si stimulatoare si contin xilithol.


Pret total cu tva inclus : 5.00 Ron
» detalii despre Zmeur

Tisa

Foto Tisa

Tisa este un arbore conifer foarte utilizat in amenajarea si decorarea gradinilor si poate atinge pana la 10 m inaltime fiind o planta foarte longeviva si rezistenta. Poate fi folosita pentru grad viu sau pentru realizarea de forme decorative in gradina.


Pret total cu tva inclus : 85.00 Ron
» detalii arbore ornamental Tisa

Lavanda

Imagine Lavanda planta aromatica

O planta aromatica foarte cunoscuta Lavanda este un semiarbust ce prefera soluri lutoase, are flori mici de culoare mov si este inflorita din luna Iunie pana in Luna Septembrie. Lavanda este cel mai bine valorificata decorativ in grupuri de 3-4 exemplare.


Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron
» detalii planta aromatica Lavanda

Laur

Imagini arbust Laur

Arbust foios cu frunze persistente, planta de Laur creste rapid in gradina ajungand la inaltimea de 3 metri, cu flori mici albe sau rosii, iar frunctele rosii persista in timpul iernii, prefera soluri acide si nu are cerinte speciale de apa sau lumina.


Pret total cu tva inclus : 55.00 Ron
» detalii arbust ornamental Laur

Magnolia

Imagini Magnolie Gradina

Cu perioada de inflorire primavara devreme in luna aprilie, Magnolia este printre cele mai apreciati arbusti foiosi decorativi utilizati in amenajari gradini, ce poate creste pana la 10 m inaltime cu flori foarte frumoase si placut parfumate


Pret total cu tva inclus : 150.00 Ron
» detalii arbore Magnolia

Pomul de Aur

Pomul de aur Aucuba Japonica

Aucuba Japonica , denumit si Pomul de Aur este un arbust decorativ prin frunze si fructe care in iernile blande isi pastreaza frunzele pe perioada iernii, atinge maxim 2.4 metri inaltime putand fii utilizat in amenjari atat singur cat si in grupuri de plante


Pret total cu tva inclus : 73.00 Ron
» detalii planta Pomul de Aur

Liliac

Foto liliac planta ornamentala

Una dintre cele mai frumoase si parfumate plante decorative in gradina, planta de liliac este recunoscut dupa florile sale care apar in lunile mai-iunie de diferite culori. Planta de liliac creste pana la 7 m inaltime


Pret total cu tva inclus : 55.00 Ron
» detalii arbust decorativ Liliac

Weigela

Planta Ornamentala Gradina Weigela

Arbust foios ce infloreste in lunile mai - iunie cu in culoarea rosie, roz, alb sau galben planta ornamentala Weigela prefera zona insorita si este folosita si pentru decoratiuni prin frunze


Pret total cu tva inclus : 27.50 Ron
» detalii plante Wigela

Spirea

Spiraea planta ornamentala

Cele 100 de specii si varietati de Spirea pot fi utilizate in aproape toate tipurile de amenajari de gradina pe care doriti sa o realizati. Din punct de vedere ornamental plantele de spirea infloresc in totalitate ceea ce ofera un efect decorativ special


Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron
» detalii arbust Spiraea

Caprifoi

Caprifoi amenajare gradina

Planta de caprifoi se foloseste in special pentru pergole si spaliere avand o puternica tendita de catarare pe diverse elemente ornamentale din gradina, avand flori de culoare alb-galbui cu un parfum foarte placut


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii Caprifoi - Mana Maicii Domnului

Lemn Cainesc

Flori de Lemn Cainesc

Arbust utilizat in special pentru amenajare de garduri vii, lemnul cainesc (Ligustrum vulgare) se preteaza foarte bine pentru amenajare si modelare prin tundere fiind foarte rezistent la praf si gaze din orase.


Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron
» detalii arbust Lemn Cainesc

Dracila

Dracila arbust amenajare gradina

Planta de dracila creste rapid in inaltime, ajungand pana la 1.8 metri , iar in amenajarea gradinii este foarte apreciata in grup cu alte plante deoarece scoate in evidenta culoarea verde a plantelor din jur.


Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron
» detalii planta Dracila

Jneapan

Jneapan amenajare gradina

Pinus mugo  ( sau jneapan in denumire populara) creste de maxim 1.5 metri la maturitate si este un excelent conifer pentru amenajarea de gradini pentru stancarii, pe marginea bordurilor.


Pret total cu tva inclus : 30.00 Ron
» detalii conifer Jneapan

Thuja

Thuja occidentalis - Smaragd

Conifer cu frunzele de culoare smaragdului,Thuja occidentalis creste pana la 4.5 metri inaltime se utilizeaza in lucrari de amenajari gradini pentru aliniamente , solita sau grupat cu alte plante pentru decoratiuni.


Pret total cu tva inclus : 39.00 Ron
» detalii conifer Thuja - smaragd

Hibiscus

Planta de Hibiscus Gradina

Planta de hibiscus infloreste din Iunie pana in Septembrie si se foloseste in ornamentarea gardurilor si pentru perdele de protectie. Floride hibiscus au un diametru de 8 cm divers colorate.


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii Zamosita - Hibiscus

Cornul

Cornul amenajare gradina

Cornul este o planta decorativa utilizata in amenajare gradini atat prin frunze cat si prin coaja ramurilor ( de culoare rosie, verde sau galmena) nepretentioasa la soare sau umiditate


Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron
» detalii arbust foios Corn

Potentilla

Arbust Potentilla Fruticosa

Potentilla este un arbust cu flori de mai multe culori folosit cu succes in ornamentarea gradinilor si a spatiilor verzi ce ajunge pana la o intaltime de 100 cm.


Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron
» detalii arbust Potentilla fruticosa

Rulouri Gazon

Gazon Rulouri de vanzare

Rulouri de gazon la preturi competitive, cu montare, plantare si intretinere usoara la cele mai mici preturi, cu un aspect ornamental deosebit in gradina Dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 21.00 Ron
» detalii rulouri gazon gradina

Catina Rosie

Catina Rosie - Tamarix Pentandra

Catina Rosie este o specie arbustiva cu flori mici si dese de culoare roz deschis ce infloreste in lunile Mai si Iunie folosite pentru ornamentarea gradinilor sau spatiilor verzi.


Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron
» detalii Plante Catina Rosie

Thuja 120 -140 cm

tuia de vanzare - planta ornamentala

Tuia - planta verde tot timpul anului care poate realiza un zid verde impotriva prafului, noxelor urbane cu o intretinere usoara.


Pret total cu tva inclus : 49.99 Ron
» detalii arbust Thuja

Bulgare de zapada

Bulgare de zapada - Viburnum Opulus

Arbust cu inflorescenta globuloasa alba, Bulgare de zapada infloreste in mai - iunie si este o specie deosebit de apreciata pentru ornamente, iar in timpul toamnei frunzelede Bulgare de Zapada capata o culoare rosiatica placuta.


Pret total cu tva inclus : 43.50 Ron
» detalii despre Bulgare de Zapada

Merisor Cimisir (buxus)

Merisor Cimisir arbust

Arbust mic cu frunze persistente , Buxus Sempervivens ( Merisor , Cimisir ) poate capata forme ornamentale interesante prin tundere. Infloreste intre lunile Mai si Septembrie avand flori de culoare galbena.


Pret total cu tva inclus : 9.00 Ron
» detalii Buxus Sempervivens - Merisor

Floarea Miresei

Foto Floarea Miresei flori

Flori albe abundente fac din Floarea Miresei o planta pe care fiecare si-o doreste in gradina sa. Infloreste in perioada Mai-Iunie si este ideala pentru orase si zone cu variatii de temperaturi mari


Pret total cu tva inclus : 6.00 Ron
» detalii plante Floarea Miresei

Vita de Canada

Vita de Canada

Planta cataratoare cu frunze dese cu dimensiuni  de pana la 10 cm, Vita de Canada se coloreaza in rosu inchis in timpul toamnei si are o putere de catarare mare fiind folosita pentru ornamentare garduri si ziduri


Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron
» detalii plante Vita de Canada

Luleaua Turcului - Trimbita

Luleaua Turcului Flori Ornamentale

Planta cataratoare, Luleaua Turcului, are  flori portocalii sau rosii folosita pentru ornamentare ziduri coloane sau garduri, recomandata si pentru realizarea pergolelor.


Pret total cu tva inclus : 40.00 Ron
» detalii Luleaua Turcului

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic

comanda telefonic

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Raspunsuri & intrebari Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist