Magazin online Arbusti

Arbusti ornamentali

Spirea Little Princess
Imagine Spiraea Little Princess arbust ornamental

Spiraea japonica “Little princess” este o planta rezistenta la temperaturi joase si la poluare. Poate fi plantata in gradini de mici si mari dimensiuni, parcuri.

Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron » detalii despre Spirea Little Princess
Spirea Japoneza
Spirea japoneza arbust florifer

Spiraea japonica Froebelli se poate planta solitar, in combinatie cu alti arbusti decorativi sau in grupuri si garduri vii de talie medie. Ea ne va incanta privirile in perioada de inflorire.

Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron » detalii despre Spirea japoneza
Dracila Red Jewel
Berberis media Red Jewel arbust decorativ frunza

Berberis media Red Jewel se planteaza in gradini si parcuri, solitar sau in grupuri de arbusti cu care contrasteaza prin culoarea foliajului, precum si in stancarii decorative sau garduri vii.

Pret total cu tva inclus : 24.50 Ron » detalii despre Dracila Red Jewel
Dracila Superba
Planta pentru gard viu foios Dracila superba

Berberis Ottawensis superba este un arbust ce poate fii utilizat la formarea gardurilor vii- fiind mai deosebit datorita culorii intense a frunzelor, poate fi plantat solitar, in grupuri si in stancarii.

Pret total cu tva inclus : 24.50 Ron » detalii despre Dracila superba
Voiniceriu japonez
Imagine voiniceriu japonez spatii verzi

Euonymus japonicum se poate planta in stancarii decoraive, sub forma de borduri, garduri vii sau in masive impreuna cu alti arbusti de talie mica si medie.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii despre Voiniceriu japonez
Voiniceriu
Imagine Voiniceriu decorare gradina

Euonymus fortunei Emerald’n gold prezinta o particularitate interesanta, la frig, partea galbena a frunzelor se coloreaza in roz-inchis, creand o pata de culoare in peisajul din gradina.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii despre Euonymus
Kolkwitzia
Kolkwitzia arbust foios peren

Kolkwitzia este un arbust decorativ cu flori campanulate care se impodobeste cu nenumarate flori in luna mai, astfel fiind un decor special al gradinilor, o pata de culoare roz.

Pret total cu tva inclus : 40.00 Ron » detalii despre Kolkwitzia
Otetar
Amenajare gradini cu otetar

Otetarul este un arbust foarte decorativ prin frunzele sale rosii-portocalii toamna si prin fructele rosii care persista pe planta chiar si dupa caderea frunzelor.

Pret total cu tva inclus : 55.00 Ron » detalii despre Otetar
Teisor
Imagine Kerria japonica

Teisorul este un arbust florifer des utilizat in gradini datorita florilor sale galbene vioaie care apar abundent in mai-iunie si confera o pata de culoare spatiilor verzi.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii despre Teisor
Liliac de vara
Liliac de vara arbust ornamental Buddleia davidii

Liliacul de vara este un arbust foios ornamental care decoreaza prin florile sale de diferite culori, in functie de cultivar. Arbustul se preteaza la plantarea pentru garduri vii.

Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron » detalii despre Liliac de vara
Spiraea albastra
Spiraea albastra arbust foios peren

Caryopteris incana este un arbust deosebit de decorativ, florile acestuia ne incanta privirile pe toata durata verii si toamnei si nu ar trebui sa lipseasca din nicio gradina de flori.

Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron » detalii despre Spiraea albastra
Callicarpa
Callicarpa pentru gard viu

Callicarpa bodinieri Profusion se poate planta in gradini sau parcuri, in combinatie cu alti arbusti, iar crengile sale decorative se pot folosi la realizarea aranjamentelor florale.

Pret total cu tva inclus : 30.00 Ron » detalii despre Callicarpa
Sunatoare decorativa
Imagine sunatoare decorativa

Hypericum este o planta ce aduce o pata de lumina acolo unde este amplasata. Poate fi plantata atat in gradini- solitar sau sub forma de borduri, in stancarii decorative cat si in parcuri.

Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron » detalii despre Sunatoare decorativa
Salcioara-Maslin salbatic
Salcie mirositoare imagine

Maslinul salbatic este un arbust decorativ utilizat in amenajari de spatii verzi datorita frunzisului sau de culoare argintie, dat de perisori, culoare ce se evidentiaza bine intre plantele verzi.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii despre Maslin rusesc
Gladita
Gleditsia triacanthos amenajare gradina

Gladita sau roscovul salbatic este un arbore decorativ cu spini mari des utilizat ca si gard viu analt. Gleditsia triacanthos se adapteaza bine la orice tip de sol insa prefera  zonele calde.

Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron » detalii despre Gladita
Cotoneaster
Cotoneaster  arbust decorativ cu fructe rosii

Cotoneaster este un arbust deosebit de decorativ, care se preteaza la plantare in orice fel de gradina; Cotoneasterul poate fi amplasat la marginea zidurilor, in stancarii ornamentale, solitar sau in grupuri cu alte plante.

Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron » detalii despre Cotoneaster
Coacaz rosu si alb
Coacaz arbust decoarativ Ribes

Coacazul rosu - Ribes rubrum este un arbust fructifer care se poate cultiva in gradina care pe langa aspectul ornamental produce strugurei gustosi care se poat consuma in stare proaspata.

Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron » detalii Coacaz rosu
Lemn cainesc rosu
Cornus alba elegantissima arbust decorativ prin frunze

Lemnul cainesc rosu este un arbust foios foarte decorativ prin frunzele sale variegate si prin ramurile de culoare rosiatica. Se poate planta solitar, in grupuri, garduri vii.

 

 

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii Lemn cainesc rosu
Scumpie
Scumpie arbust decorativ Cotinus coggyria

Cotinus este un arbust decorativ prin frunzele sale rosii si florile sub forma unui puff, se preteaza la plantare in solurile sarace in umiditate si elemente nutritive.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii despre Scumpie
Mur
Mur arbust decoratic Rubus fruticosus


Murul este un arbust destinat gradinilor de arbusti fructiferi; este considerat invaziv, deci trebuie sa fim atenti la dimensiunile sale si sa-i controlam cresterea.

Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron » detalii despre Mur
Gutui japonez
Gutui japonez planta decorativa Chaenomeles japonica

Chaenomeles japonica este un arbust foarte des intalnit in gradini si parcuri. Gutuiul japonez este un arbust care infloreste abundent inainte de aparitia frunzelor.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii arbust Gurui japonez
Hortensia
Amenajare gradina Hortensia

Hortensia este un arbust decorativ prin florile sale albe, roz, mov, purpurii sau albastre. Hydrangea se poate planta in grupuri sau solitar, in functie de soi si de conditiile de mediu.

Pret total cu tva inclus : 40.00 Ron » detalii despre Hortensia
Scorus negru
Scorus negru - Aronia melanocarpa arbust decorativ

Scorusul negru este o un arbust fructifer, cu frunze cazatoare, cu fructele de forma unor bobite negre comestibile. Aronia melanocarpa este un arbust decorativ prin flori si frunze.

Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron » detalii Scorus negru
Deutzia
Planta ornamentala gradina Deutzia

Deutzia este un  arbust florifer, cu florile alba sau roz, cu frunze cazatoare utilizat la amenajarea gradinilor. Deutzia ofera o pata de culoare intre ceilalti arbusti decorativi prin frunze.

Pret total cu tva inclus : 27.50 Ron » detalii plante Deutzia
Philadelphus - Iasomie
Philadelphus - iasomie flori parfumate

Tufele de iasomie ne pot incanta cu mirosul lor puternic, asemanator cu al florilor de portocal combinat cu cel al florilor de iasomie cataratoare. Plantele de iasomie nu ar trebui sa lipseasca din nici o gradina.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii Philadelphus - Iasomie
Mahonia Aquifolium
Mahonia Aquifolium - arbust decorativ

Mahonia aquifolium constituie o pata de culoare in gradina, deoarece frunzele sale raman pe ramuri toata durata anului iar frunzele mahoniei se coloreaza in rosu inchis in sezonul rece.Arbustul de Mahonia aquifolium are si proprietati curative, din ea extragandu-se diversi compusi utilizati in scop medicinal.

Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron » detalii Mahonia Aquifolium
Buxus mycrophylla
Planta de cimisir si buxus

Arbustul de buxus mycrophylla (cimisir, merisor) suporta foarte bine atat solurile bogate cat si cele sarace. Planta de cimisir se poate planta in locuri insorite sau in locuri umbrite si semiumbrite, usor umede dar bine drenate. Planta de cimisir se preteaza pentru garduri vii care pot fi tunse in diferite forme

Pret total cu tva inclus : 12.00 Ron » detalii Buxus mycrophylla
Zmeur
Zmeur-arbust fructifer

Zmeurul se  planteaza in gradini, in spatii special destinate arbustilor fructiferi si nu se combina cu arbusti ornamentali. Acest arbust se cultiva pentru  fructelor sale- zmeura, deoarece aceasta este foarte aromata si are si proprietati medicinale- astringente si stimulatoare si contin xilithol.

Pret total cu tva inclus : 5.00 Ron » detalii despre Zmeur
Laur
Imagini arbust Laur

Arbust foios cu frunze persistente, planta de Laur creste rapid in gradina ajungand la inaltimea de 3 metri, cu flori mici albe sau rosii, iar frunctele rosii persista in timpul iernii, prefera soluri acide si nu are cerinte speciale de apa sau lumina.

Pret total cu tva inclus : 55.00 Ron » detalii arbust ornamental Laur
Magnolia
Imagini Magnolie Gradina

Cu perioada de inflorire primavara devreme in luna aprilie, Magnolia este printre cele mai apreciati arbusti foiosi decorativi utilizati in amenajari gradini, ce poate creste pana la 10 m inaltime cu flori foarte frumoase si placut parfumate

Pret total cu tva inclus : 150.00 Ron » detalii arbore Magnolia
Pomul de Aur
Pomul de aur Aucuba Japonica

Aucuba Japonica , denumit si Pomul de Aur este un arbust decorativ prin frunze si fructe care in iernile blande isi pastreaza frunzele pe perioada iernii, atinge maxim 2.4 metri inaltime putand fii utilizat in amenjari atat singur cat si in grupuri de plante

Pret total cu tva inclus : 73.00 Ron » detalii planta Pomul de Aur
Liliac
Foto liliac planta ornamentala

Una dintre cele mai frumoase si parfumate plante decorative in gradina, planta de liliac este recunoscut dupa florile sale care apar in lunile mai-iunie de diferite culori. Planta de liliac creste pana la 7 m inaltime

Pret total cu tva inclus : 55.00 Ron » detalii arbust decorativ Liliac
Weigela
Planta Ornamentala Gradina Weigela

Arbust foios ce infloreste in lunile mai - iunie cu in culoarea rosie, roz, alb sau galben planta ornamentala Weigela prefera zona insorita si este folosita si pentru decoratiuni prin frunze

Pret total cu tva inclus : 27.50 Ron » detalii plante Wigela
Spirea
Spiraea planta ornamentala

Cele 100 de specii si varietati de Spirea pot fi utilizate in aproape toate tipurile de amenajari de gradina pe care doriti sa o realizati. Din punct de vedere ornamental plantele de spirea infloresc in totalitate ceea ce ofera un efect decorativ special

Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron » detalii arbust Spiraea
Lemn Cainesc
Flori de Lemn Cainesc

Arbust utilizat in special pentru amenajare de garduri vii, lemnul cainesc (Ligustrum vulgare) se preteaza foarte bine pentru amenajare si modelare prin tundere fiind foarte rezistent la praf si gaze din orase.

Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron » detalii arbust Lemn Cainesc
Dracila
Dracila arbust amenajare gradina

Planta de dracila creste rapid in inaltime, ajungand pana la 1.8 metri , iar in amenajarea gradinii este foarte apreciata in grup cu alte plante deoarece scoate in evidenta culoarea verde a plantelor din jur.

Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron » detalii planta Dracila
Hibiscus
Planta de Hibiscus Gradina

Planta de hibiscus infloreste din Iunie pana in Septembrie si se foloseste in ornamentarea gardurilor si pentru perdele de protectie. Floride hibiscus au un diametru de 8 cm divers colorate.

Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron » detalii Zamosita - Hibiscus
Cornul
Cornul amenajare gradina

Cornul este o planta decorativa utilizata in amenajare gradini atat prin frunze cat si prin coaja ramurilor ( de culoare rosie, verde sau galmena) nepretentioasa la soare sau umiditate

Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron » detalii arbust foios Corn
Potentilla
Arbust Potentilla Fruticosa

Potentilla este un arbust cu flori de mai multe culori folosit cu succes in ornamentarea gradinilor si a spatiilor verzi ce ajunge pana la o intaltime de 100 cm.

Pret total cu tva inclus : 15.50 Ron » detalii arbust Potentilla fruticosa
Catina Rosie
Catina Rosie - Tamarix Pentandra

Catina Rosie este o specie arbustiva cu flori mici si dese de culoare roz deschis ce infloreste in lunile Mai si Iunie folosite pentru ornamentarea gradinilor sau spatiilor verzi.

Pret total cu tva inclus : 16.50 Ron » detalii Plante Catina Rosie
Ploaia de aur
Forsythia planta decorativa Ploaia de aur

Arbust puternic decorativ ce infloreste in luna aprilie, Ploaia de aur infloreste cu flori galbene aurii inainte de infrunzire si este o planta rezistenta la seceta si praful din orase.

Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron » detalii arbust Ploaia de aur
Bulgare de zapada
Bulgare de zapada - Viburnum Opulus

Arbust cu inflorescenta globuloasa alba, Bulgare de zapada infloreste in mai - iunie si este o specie deosebit de apreciata pentru ornamente, iar in timpul toamnei frunzelede Bulgare de Zapada capata o culoare rosiatica placuta.

Pret total cu tva inclus : 43.50 Ron » detalii despre Bulgare de Zapada
Merisor Cimisir (buxus)
Merisor Cimisir arbust

Arbust mic cu frunze persistente , Buxus Sempervivens ( Merisor , Cimisir ) poate capata forme ornamentale interesante prin tundere. Infloreste intre lunile Mai si Septembrie avand flori de culoare galbena.

Pret total cu tva inclus : 9.00 Ron » detalii Buxus Sempervivens - Merisor
Floarea Miresei
Foto Floarea Miresei flori

Flori albe abundente fac din Floarea Miresei o planta pe care fiecare si-o doreste in gradina sa. Infloreste in perioada Mai-Iunie si este ideala pentru orase si zone cu variatii de temperaturi mari

Pret total cu tva inclus : 6.00 Ron » detalii plante Floarea Miresei
 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Arbusti info

Comanda telefonic

comanda telefonic

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Raspunsuri & intrebari Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist