Buchete de flori, ghirlande, coronite sau cosuri de flori sunt cateva dintre aranjamentele florale pentru evenimente festive pe care le oferim clientilor nostrii pentru momente de neuitat, aranjamente florale adaptate ocaziei dar si anotimpului.

Flori de vara gradina

Va prezentam florile de vara cele mai des utilizate in amenajarea gradinilor, spatiilor verzi care se pot utiliza cu succes si in jardiniere si vase ornamentale.


» despre Flori de vara

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Flori de primavara

Va prezentam cele mai timpurii si cele mai frumoase flori de primavara care le puteti avea in gradina din jurul casei, care nu necesita multa atentie insa sunt foarte decorative.


» despre Florile de primavara

Plante de apartament amenajare casa

Plantele de interior ne pot oferi posibilitati nelimitate pentru amenajarea apartamentului in care locuim, posibilitati limitate numai de imaginatia noastra pentru a crea o locuinta care sa fie o oaza de liniste de relaxare.


» despre plantele de apartament

Sisteme de irigatie gradina intretinere

Pentru o gradina mereu verde, inflorita si plina de viata plantele au nevoie de o cantitate de apa suplimentara care poate fi dozata cu ajutorul sistemelor de irigatie cu asperoare pentru gazon si prin picurare pentru celelalte tipuri de plante.


» despre Intretinere sisteme de irigatie si iluminat

Imagini plantare grupuri de plante

Pentru un efect cromatic deosebit in gradina grupurile de plante creaza un element ornamental care scoate in evidenta fiecare floare si culoare care exista in gradina


» despre Plantare grupuri de plante

Foto Intretinere spatii verzi gazon

Intretinere spatii verzi si plante de gradina cu un maxim de profesionalism, incepand cu udarea gazonului si pana la intretinerea lacurilor sau curatarea aleilor si intretinerea sistemului de iluminare, Servicii Bistritene va sta la dispozitie cu servicii de intretinere pentru gradina.


» despre Intretinere spatii verzi

Amenajare evenimente festive corporative

Aranjamente florale profesionale pentru evenimente festive corporative si petreceri pentru companii cat si o oferta completa de servicii pentru evenimente festive in familie: nunti , botezuri in Cluj napoca sau Bistrita


» despre Amenajare evenimente festive

Aranjamente Florale evenimente

Aranjamente florale realizate din flori proaspete vor asigura evenimentului festiv culoare, prospetime si o ambianta de neuitat oaspetilor.


» despre Aranjamente florale

 

mai multe informatii despre Aranjamente Florale

magazin Aranjamente Florale

Informatii Aranjamente Florale

» Cum scap de muschiul din gazon?

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina