Lacul Artificial este un element decorativ in gradina si spatii verzi amenajat in scopuri decorative. Este realizat din diferite materiale si poate avea diferite culori. Pentru amenajarea unui lac artificial este necesar un volum de apa destul de mare.

Amenajare iazuri ornamentale

Iazul din spatiul verde este un punct forte a oricarei gradini ornamentale care atrage privirea, incanta sufletul si linisteste creierul omului.


» detalii iazuri in gradina

Folie pentru sere si solarii

Cu ce folii de polietilena sunmt acoperite constructiile horticole? Ce caracteristici fizice si chimice au foliile de acoperire a serelor, solariilor si tunelelor.


» despre Folii pentru sere si solarii

Folie Polietilena Sere

Ce sunt foliile de polietilena, cate tipuri constructive de folie se gasesc pe piata si la ce anume sunt ele folosite in agricultura si amenajari de spatii verzi.


» despre Folii polietilena

Sisteme de irigatie gradina intretinere

Pentru o gradina mereu verde, inflorita si plina de viata plantele au nevoie de o cantitate de apa suplimentara care poate fi dozata cu ajutorul sistemelor de irigatie cu asperoare pentru gazon si prin picurare pentru celelalte tipuri de plante.


» despre Intretinere sisteme de irigatie si iluminat

Lacuri si cascade artificale gradina

Proiectam si amenajam lacuri si cascade, ape curgatoare artificiale, infinntare cursuri de apa artificiale in gradini rezidentiale cat si spatii verzi sau showroom, cu alte cuvinte va construim un relief artificial acasa la Dumneavoastra.


» despre Cascade si lacuri artificiale

 

mai multe informatii despre Lac Artificial

Informatii Lac Artificial

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina