Servicii de intretinere gradina si spatii verzi in Cluj Napoca oferite de Servicii Bistritene cat si amenajare cascade, fantani arteziene si cursuri de apa in gradini, vanzare de plante si arbusti ornamentali in Cluj. Infiintare de gazon si grupuri de plante, montare de instalatii de irigare si iluminare a gradinii, ingrijire sezoniera a plantelor cat si lucrari de renovare si re amenajare spatii verzi in Cluj Napoca.

Utilizare mulch socarta pin in gradina

Cum se pune scoarta de pin in gradina? Dimensiunile scoartei si mulch-ului de pin si utilizarea lor.


»

Beneficiile scoartei si mulciului de pin

De ce avem nevoie de scoarta si mulch-ul de pin? Care sunt beneficiile scoartei de pin si la ce ne folosesc aceste beneficii? De unde putem achizitiona aceasta scoarta de pin pentru gardina?


»

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Flori de primavara

Va prezentam cele mai timpurii si cele mai frumoase flori de primavara care le puteti avea in gradina din jurul casei, care nu necesita multa atentie insa sunt foarte decorative.


» despre Florile de primavara

Folie pentru sere si solarii

Cu ce folii de polietilena sunmt acoperite constructiile horticole? Ce caracteristici fizice si chimice au foliile de acoperire a serelor, solariilor si tunelelor.


» despre Folii pentru sere si solarii

Folie Polietilena Sere

Ce sunt foliile de polietilena, cate tipuri constructive de folie se gasesc pe piata si la ce anume sunt ele folosite in agricultura si amenajari de spatii verzi.


» despre Folii polietilena

Mranita ingrasamant natural

Ce este mranita si ce avantaje ofera pentru gradina si plantele de apartament. Din ce provine mranita, ce caracteristici are si cum se utilizeaza in gradinarit? De unde pot sa imi comand mranita?


» detalii despre Mranita

Amenajari gradini

Care sunt pasii necesari pentru a da viata unei gradini unice intr-o gradina plina de ierburi. De ce este nevoie sa apelam la un sfaturile si ajutorul unor profesionisti in amenajari de gradini. Care sunt cele mai importante etape pentru realizarea unei gradini unice si speciale.


» detalii amenajari gradini

Scoarta decorativa si mulci din lemn

Ce este mulci-ul si ce avantaje ofera pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Ce tipuri de much exista si din ce este produs mulch-ul? De unde pot sa imi comand mulci pentru gradina mea?


» despre mulci pentru gradina

Sisteme de irigatii pentru gradina

Care sunt avantajele unui sistem de irigatie pentru gradina casei sau a companiei si de ce este necesar pentru plante sa fie irigate cu un sistem automat. Cele mai intalnite sisteme de irigatie folosite in gradinile rezidentiale si nu numai.


» despre sisteme de irigatii

Lucrare de amenajare Gradina Cluj Napoca

Lucrare de modificare a unei gradini rezidentiale si refacerea completa a supreafetei de gazon, instalare de sistem de irigare , plantare de gard verde si ornamentare cu socoarta decorativa


» detalii amenajare gradina Cluj Napoca

Ronduri Flori gradina rabate

Amenajare ronduri de flori si plante pentru gardini, parcuri si sedii de companii , servicii de proiectare peisagistica lucrari de amenajare si renovare spatii verzi si gradini rezidentiale cu ronduri de flori si rabate


» detalii Ronduri flori si rabate

Decorare gradina amenajare

Oferta amenajare gradina, decoratiuni si ornamente pentru gradina pentru a oferi un aspect practic gradinii pe langa cel estetic: foisoare, locuri de odihna, loc pentru servirea mesei cat si locuri de joaca pentru copii.


» detalii Decoratiuni si amenajari gradina

Amenajare Gradina Servicii Bistriene

Servicii Bistritene ve pune la dispozitie servicii complete de amenajare gradina si spatii verzi atat rezidentiale cat si corporative, intretinere si renovare gradini, plantare grupuri de plante si gazon cat si amenajare sisteme de irigatii


» detalii despre Servicii Bistritene

Intretinere Lacuri si cascade gradina

Servicii Bistritene ofera lucrari de intretinere cascade, lacuri sau cursuri de apa in gradina, lucrari sezoniere de dezinfectare si curatare a lacurilor sau a iazurilor cat si renovare a elementelor decorative pe cursuri de apa artificiale in gradina


» despre Intretinere cursuri de apa si lacuri

Intretinere arbori gradina

Servicii Bistritene executa lucrari complete de intretinere arbori si arbusti in gradina si spatii verzi, cat si lucrari de taiere, tratamente , fertilizare sau sapaturi de afanare a solului pentru arbori si arbusti in gradina si spatii verzi.


» despre Intretinere arbori si arbusti

Intretinere gazon gradina si curte

Tundere, aplicare de fertilizanti, ierbicidari, completarea golurilor sunt numai cateva dintre lucrarile de intretinere gazon pe care Servicii Bistritene le realizeaza pentru gradina si curtea Dumneavoastra.


» despre Intretinere gazon

Foto Intretinere spatii verzi gazon

Intretinere spatii verzi si plante de gradina cu un maxim de profesionalism, incepand cu udarea gazonului si pana la intretinerea lacurilor sau curatarea aleilor si intretinerea sistemului de iluminare, Servicii Bistritene va sta la dispozitie cu servicii de intretinere pentru gradina.


» despre Intretinere spatii verzi

Arhitectura peisagistica Gradini

Servicii de arhitectura peisagistica pentru gradini si spatii verzi atat in zone rezidentiale cat si pentru sedii de companii si spatii comerciale sau expozitionale oferite de Servicii Bistritene


» despre proiectare peisagistica

Amenajare evenimente festive corporative

Aranjamente florale profesionale pentru evenimente festive corporative si petreceri pentru companii cat si o oferta completa de servicii pentru evenimente festive in familie: nunti , botezuri in Cluj napoca sau Bistrita


» despre Amenajare evenimente festive

Aranjamente Florale evenimente

Aranjamente florale realizate din flori proaspete vor asigura evenimentului festiv culoare, prospetime si o ambianta de neuitat oaspetilor.


» despre Aranjamente florale

Amenajare interioare spatii verzi

Va propunem o gama variata de amenajari florale pentru gradina si interior, pentru ocazii speciale sau pentru viata de zi cu zi,proiectare peisagistica intretinere plante ornamentale pentru ca spatiul Dumneavoastra sa fie ideal


» despre Amenajari interioare spatii verzi

Amenajare gradina foto

Compania Servicii Bistritene va ofera servicii profesionale de amenajare gradina, intretinere plante, amenajare spatii verzi in zone rezidentiale si comerciale, proiectare si amenajare gradini cat si infiintare de spatiu verde...


» despre Amenajare gradina

Amenajare spatii verzi si gradini

Servicii Bistritene va pune la dispozitie servicii prompte si profesionale de amenajari spatii verzi, proiectare si realizare gradini, arhitectura peisagistica 3d, amenajari lacuri si cascade, cursuri de apa, sisteme de irigatii si montare de gazon...


» despre Amenajari spatii verzi

Lacuri si cascade artificale gradina

Proiectam si amenajam lacuri si cascade, ape curgatoare artificiale, infinntare cursuri de apa artificiale in gradini rezidentiale cat si spatii verzi sau showroom, cu alte cuvinte va construim un relief artificial acasa la Dumneavoastra.


» despre Cascade si lacuri artificiale

 

mai multe informatii despre Cluj Napoca

Informatii Cluj Napoca

» Care sunt lucrarile de ingrijire gazon primavara?

» Cum se face o alee inierbata?

» Cit de inalt se taie gazonul in gradina?

» Cum sa am un gazon cat mai verde?

» Se poate realiza o gradina noua peste o gradina mai veche?

» Cind si cum se taie gardurile vii?

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina